Denk aan het milieu en plaats een regenwaterput.

Laat Grondwerken Surinx uw regenput plaatsen in Herk-de-Stad en Limburg!

Wilt u besparen op water en gebruikmaken van wat de natuur u geeft? Dan kunt u door Grondwerken Surinx een regenwaterput laten plaatsen in Herk-de-Stad of elders in Limburg. Wij plaatsen regenwaterputten tot tienduizend liter. Met onze verschillende graafmachines, waaronder de kubota midigraver en 8 ton kraan met sorteergrijper, kunnen wij tot diep in de grond graven.

Een regenwaterput biedt vele voordelen. U kunt voor veel huishoudelijke taken water gebruiken dat de natuur u gratis geeft. U zult uw waterfactuur dus zien dalen. Een regenwaterput wordt niet alleen geplaatst voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor tuingebruik. Zo kunt u uw planten water geven met water van de put. Ook om uw auto te wassen, hoeft u de kraan niet meer open te draaien.

Bij Grondwerken Surinx kunt u zeker zijn van een goed geplaatste regenwaterput.

Wij maken eerst het terrein vrij van steenpuin, struiken e.d. en maken vervolgens de grond gelijk voordat wij aan het graafwerk beginnen.

Bent u geïnteresseerd? Wij staan u graag met raad en daad bij. Grondwerken Surinx komt graag uw regenwaterput plaatsen in Herk-de-Stad of de rest van Limburg. Bel ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 40