Hoogteverschillen wegwerken? Geen probleem: laat keerwanden plaatsen!

Grondwerken Surinx plaatst uw keerwanden in Herk-de-Stad en daarbuiten.

Zit u met hoogteverschillen aan uw bouwgrond? Geen probleem voor Grondwerken Surinx uit Herk-de-Stad. U kunt er namelijk voor kiezen om keerwanden te laten plaatsen. Dit zijn voorgemaakte T- of L-elementen die grondverschillen opvangen en ook gebruikt kunnen worden bij inritten naar kelders. Keerwanden kunnen ook als geluidscherm gebruikt worden.

Keerwanden zijn betonnen constructies die geplaatst worden in de bouwgrond. Het is een los element dat gemakkelijk verplaatst, uitgebreid en ingedeeld kan worden. De betonnen elementen vragen ook amper onderhoud.

Voor keerwanden in Herk-de-Stad, maar ook de rest van Limburg, schakelt u dus Grondwerken Surinx in. Wij bekijken de indeling van uw grond en uw bouwplannen en gaan vlug aan de slag. U kunt ons ook steeds om advies vragen. Wij garanderen u een persoonlijk contact.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte voor uw keerwand in Herk-de-Stad en omstreken. Wij komen steeds eerst ter plaatse en bepalen met uw inspraak de werken en tijdsplanning.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 40