Grondwerken Surinx in Herk-de-Stad legt de fundering voor uw huis.

Grondwerken Surinx legt uw fundering in Herk-de-Stad en omstreken.

De fundering vormt de basis van elk gebouw. Een kwaliteitsvolle goed gelegde fundering is dus uitermate belangrijk. Schakel daarom de professionals van Grondwerken Surinx in. Wij graven kelders uit, draineren de grond en leggen funderingen in Herk-de-Stad en ruime omgeving voor uw woningbouw.

Elk gebouw rust op een fundering, die dient om verzakkingen te voorkomen. Er is echter niet één soort fundering. Afhankelijk van de bouwgrond en de plannen voor het bouwen wordt een ander soort fundering gelegd.

Zo is er de rechtstreekse fundering (op staal). Dit is ongewapende fundering, waarbij met stortbeton een verbrede zone gemaakt wordt onder alle op te trekken muren. Er is ook de strokenfundering, die werkt met gewapend beton. Dit is sterker, maar ook duurder.

Is uw grond nog niet vrij? Dan ruimen wij eerst het terrein op en maken we de grond gelijk. Om wateroverlast te vermijden, draineren wij de grond. Ook voor een woning in waterrijk gebied kan dus fundering geplaatst worden.

Grondwerken Surinx werkt met ervaren werklui. Wij leggen funderingen in Herk-de-Stad en heel Limburg professioneel en binnen de afgesproken tijd. Bel vandaag nog voor een afspraak of een gratis offerte.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 40