Voor afbraakwerken met oog voor milieu moet u bij Grondwerken Surinx zijn.

Voor al uw afbraakwerken in Herk-de-Stad en ruime omgeving is Grondwerken Surinx uw man.

Wilt u graag verbouwen of bouwen, maar staat op uw grond nog een woning? Schakel dan Grondwerken Surinx in voor al uw afbraakwerken in Herk-de-Stad en omstreken. Al meer dan 15 jaar doen wij afbraakwerken en maken wij terreinen bouwrijp. Wij verwijderen ook golfplaten, leien en oude funderingen. Wij hebben verschillende graafmachines in ons bezit, waardoor wij alle werken aankunnen (Kubota-midigraver, 8 ton-kraan met sorteergrijper, 8 ton-kraan met kantelbak, 19 ton-bandenkraan en 18 ton-rupsgraafmachine).

Al het afbraakafval wordt door ons gesorteerd en in aangepaste containers geplaatst. Daarna vervoeren wij alles naar erkende stortplaatsen. Zo draagt u ook nog eens uw steentje bij aan het milieu en bent u in orde met de wet.

Als u Grondwerken Surinx inschakelt voor uw afbraakwerken in Herk-de-Stad of de rest van Limburg, komen wij eerst ter plaatse en maken samen met u een tijdsplanning op. De werken worden vervolgens keurig en binnen de vooraf gezette tijdsduur uitgevoerd. Kies dus voor Grondwerken Surinx voor correcte en veilige afbraakwerken.

Bent u geïnteresseerd? Bel ons voor een afspraak, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

We bellen u op!
Contacteer ons!011 96 01 40